Historie Uitvaartverzorging Reebergen

Eigenaar Ad Reebergen werd in 1952 te Zeist geboren. Hij groeide op in een christelijk arbeidersgezin. Zijn vader was ook uitvaartleider. Hierdoor was de dood een veel voorkomend gespreksonderwerp in huize Reebergen.

Loopbaanontwikkeling

De uitvaartcarrière van Ad begon in 1971 bij de protestants christelijke begrafenisvereniging van Hoogstraten in Zeist. In 1981 neemt ‘Memento Mori’ deze vereniging over en Ad verhuist mee naar begrafenisonderneming Voorneveld en rouwcentrum ‘Nijenheim’ in Zeist. In 1989 wordt hij bedrijfsleider bij rouwcentrum ’t Hoge Heem in Wageningen. Dit centrum was toen onderdeel van de 2 bovengenoemde bedrijven.

Uitvaartverzorger Ad Reebergen

Eigen onderneming

In de jaren die volgden, wisselden deze ondernemingen een aantal malen van eigenaar. Uiteindelijk verloor Ad zijn baan. Na een periode van bezinning besloot hij in 2000 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Dit resulteerde in de oprichting van Uitvaartverzorging Reebergen.

Als zelfstandig uitvaartverzorger bouwde Ad al snel een goede reputatie op. Van Wageningen en omstreken tot Zeist. Niet alleen door zijn jarenlange ervaring in deze branche, maar ook omdat persoonlijke zorg en begeleiding bij hem zeer hoog in het vaandel staan. Hij neemt de tijd voor zijn klanten en biedt ze bovendien een uitvaart in een persoonlijke sfeer.

Befgraafplaats
Cremeren