Digitaal afscheid nemen en digitaal condoleren op een persoonlijke pagina

Sinds de komst van de nieuwe media, is er de mogelijkheid om op het internet afscheid te nemen van een overleden dierbare. Dit is mogelijk op een persoonlijke pagina van de overledene. U hebt daarmee een digitaal monument dat net zo lang zal blijven bestaan en bezocht kan worden als u dit wenst. Uitvaartverzorging Reebergen activeert desgewenst uw persoonlijke, digitale monument. Na activering ontvangt u een unieke inlogcode, die familie, vrienden en kennissen kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de site.

Wat kunt u met een persoonlijke pagina van uw overleden dierbare

Een persoonlijke pagina kan bijdragen aan de rouwverwerking. U kunt er alle mooie herinneringen aan de overledene op vastleggen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Het is niet enkel een plek om de nabestaanden digitaal te condoleren. U kunt er bijvoorbeeld ook een biografie, gedicht, of foto’s plaatsen. De site is op die manier een mooie, blijvende herinnering, die de nabestaanden kunnen aanvullen wanneer ze maar willen.

Persoonlijke site ook voor praktische zaken

Naast digitaal afscheid nemen, kunt u de pagina ook voor praktische zaken gebruiken. Zo kan een voorbeeld van een rouwkaart en dankbetuiging worden geplaatst, zodat de andere familieleden deze eerst kunnen beoordelen voordat ze gedrukt worden.

Kijk hier voor de powerpoint presentatie van een pagina voor digitaal afscheid nemen.

Digitaal afscheid