Uitvaart kinderen

Het overlijden van een kind is een zeer ingrijpende en emotionele gebeurtenis in een mensenleven. Tegelijk is het ook zo ontzettend belangrijk om goed afscheid te nemen. Daarom besteedt Uitvaartverzorging Reebergen extra zorg en aandacht aan de uitvaart van kinderen, premature kinderen, baby´s en jongeren. Wij zorgen ervoor dat u in alle rust afscheid kunt nemen, zodat u dit grote verdriet op een dag een plaats kunt geven.

Opbaren kind

Meestal willen de ouders hun overleden kind thuis opbaren. Wij zijn gespecialiseerd in het thuis opbaren van kinderen. Dit kan in het eigen bed, het wiegje of in de kist.

Advies en begeleiding uitvaart kind

Ondanks uw verdriet en misschien wel woede staat u opeens voor nieuwe beslissingen. Keuzes waarvan u hoopte dat u ze nooit zou hoeven maken. Nadenken over het verloop van de uitvaart van uw kind drukt op u als een zware last. Daarom begeleiden en steunen wij u waar we kunnen, zodat u de tijd en de ruimte krijgt om na te denken over adviezen en mogelijkheden. Ook na de uitvaart kunt u altijd een beroep op ons doen.

RB0220