Crematoria Wageningen en omstreken

In de regio Wageningen hebt u de keuze uit 4 crematoria.

Crematorium Slingerbos

Dit crematorium ligt vredig en harmonieus aan de bosrand in Ede-Noord. Vanuit de aula kijkt u uit over de prachtige bossen. Het complex beschikt over alle faciliteiten die u in onze huidige tijd mag verwachten. De aula heeft een intiem karakter en ademt een aangename sfeer uit.

Crematorium Slingerbos
Slingerboslaan 15
6718 ZA Ede

Crematorium Dieren

Een complex dat ligt in een rustige, bosrijke omgeving op de Veluwe. Naast de 2 aula’s in het gebouw, beschikt dit crematorium ook over een openluchtaula. De unieke ligging in de Veluwse natuur maakt deze plek in de openlucht tot een bijzondere plaats voor een persoonlijke plechtigheid. Het crematorium heeft alle voorzieningen die u wenst.

Crematorium Dieren
Imboslaan 6
6952 JP Dieren

Crematorium Moscowa

Dit onlangs gemoderniseerde crematorium biedt alle voorzieningen die wij voor, tijdens en na de crematieplechtigheid verlangen. Het ruime pand beschikt over sfeervolle ontvangstkamers en familiekamers.

Crematorium Moscowa
Waterbergseweg 18
6815 AP Arnhem

 

Rijk van Nijmegen

Een crematorium dat u vindt in een schitterend park in het Gelderse Beuningen. Het gebouw en het park zijn ruim van opzet. Het geheel straalt warmte en rust uit. De inrichting is sfeervol. Dit crematorium biedt alle voorzieningen voor grote en kleine groepen.

Rijk van Nijmegen
Schoenaker 12
6641 SZ Beuningen GLD